Rabattavtalen gjelder for OKK medlemmer som har betalt årskontingent for inneværende år. Ikke medlem ennå? Sånn melder du deg inn

Rabatt

  • Det gis 15% rabatt på førstegangs-konsultasjon og oppfølgende behandlingstimer v/Alex Horne.
  • Funksjonell bio-mekanisk undersøkelse er inkludert i førstegangs-konsultasjon.
  • Bruk av sports-tape og nåling er inkludert.
  • Funksjonell rehabiliteringsprogram tilpasset deg er inkludert i behandlingen ( ved behov).

Om Kiropraktor Alex Horne

Jeg er 28 år gammel, og kommer fra en by kalt Salisbury i England. Med 5 års erfaring fra en London sports-klinikk, vil jeg gjøre mitt ytterste for å gi den best mulige behandling til mine pasienter. Det er viktig for meg å forklare hvorfor eller hvordan en skade har oppstått siden dette hjelper oss begge til å få optimalt utbytte av behandlings og rehabiliterings forløpet.
Siden 2017 har jeg vært en aktiv kiter og jeg er svært opptatt av hvordan man kan holde seg fri for typiske kite-skader.

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Mine pasienter kommer vanligvis med muskel, ledd og nervesmerter som er alt fra rygg, nakke, armer, føtter og ben.  Med bruk av ulike rehabiliterings teknikker innenfor fysioterapi og kiropraktikk kan jeg bistå med å overkomme smerter samt lære deg å adressere årsaken til problemet. Jeg behandler også idrettsutøvere for å forbedre deres styrke og mobilitet.  Er du en typisk kiter med stiv nakke, skuldre, dårlig rygg eller vondt i knærne?
Ta kontakt så ser vi sammen på hvordan jeg kan hjelpe deg!

Kontaktinformasjon

Lysaker Kiropraktor Klinikk
Lysaker Torg 2
1325 Lysaker

tlf: 67 10 56 90
alex@lysaker-kiro.no
www.lysaker-kiro.no
Facebook – Lysaker Kiropraktor Klinikk