Hovedpanel

Gjennomsnitt per 15 min.

Gjennomsnitt per time.

Værvarsel fra yr.no

Om vindmåleren

OKK’s vindmåleren på Verket er plassert på moloen til Bokerøya båthavn. Vær oppmerksom på at måleren har fått ny plassering fra 12.05.2020! Vi forventer mer nøyaktige målinger (spesielt på nordlige retninger) når vi har flyttet vindmåleren fra båthuset til moloen.  Ønsker du mer avansert og detaljert oversikt kan du lese av vindmåleren direkte hos Holfuy eller du kan også trykke på måleren øverst på denne siden. Måleren gjelder for kitespotten Verket

På siden til Holfuy vil du blant annet kunne se:

  • Vindmåleren oppdateres automatisk
  • Vindtendenser (dreining av vindretning og vindkast)
  • Dagligvind (min og max i løpet av dagen)
  • Statistikker (dominerende vindretninger)
  • Detaljerte grafer

Lurer du på hvordan du skal lese av vindmåleren?
Se vår brukerguide for forklaring av hva de ulike symboler etc av vindmåleren betyr.

Hva med vindsiden.no?
Oslo Kiteklubb støtter vindsiden.no prosjektet og det jobbes med å legge opp de nye OKK målerne også på vindsiden. Dette vil komme på plass snart!

Integrasjon av vinddata (disclaimer)
Integrasjoner eller bruk av vinddata fra OKK’s vindmåler på Hofluy, Vindsiden.no eller Oslo Kiteklubb til tredjepart applikasjoner eller systemer er tillatt så lenge kilden refereres til Oslo Kiteklubb eller bruk av Oslo Kiteklubbs logo med link til www.oslokiteklubb.no  Det er ikke tillatt til å bruke vinddataene til kommersielt formål.

Støtt oss

Støtt vårt frivillig arbeid enten ved å bli medlem av Oslo Kiteklubb eller støtte oss gratis ved Grasrotandelen til Norsk Tipping. Din støtte er uvurderlig for oss!

Medlemskap
Du melder deg inn i Oslo Kiteklubb ved å betale årskontingent via VIPPS. Beskrivelse finner du her

Grasrotandelen
Ønsker du å bidra gratis med midler for arbeidet vi i Oslo Kiteklubb gjør for kitemiljøet? Å være grasrotgiver er gratis! Beskrivelse finner du her