Ikke medlem ennå?
Sånn melder du deg inn

Vintersamling på Hardangervidda

I februar reiser vi til Hardangervidda. Vi pleier å bo på Haugastøl. Her er det snøkiting som gjelder dagen lang til krampa tar oss, enten på ski eller snowboard i flott natur blant de ulike kitespots på Hardangervidda.

Det blir arrangert uhøytidelige snøkite konkurranser og så samles vi til middag og fest på lørdag kveld.

Vi legger ulike bo alternativer hvor du velger etter dine preferanser på komfort som du booker via VIPPS.  På eventet er det rom for å annonsere / etterlyse plass i bil og leilighet.

Perfekt både for eksperten og for deg som har vært på kurs og savner et kitenettverk.

Vårsamling til Danmark

Vi tar en snau uke til Danmark i mai. Turen legges enten på Himmelspretten eller i pinsen – vanligvis fra onsdag kveld til tirsdag morgen. Denne turen melder du deg på via VIPPS (legges ut i jan – mars)  og så setter vi opp bil- og hyttedeling (basert på deres ønsker). Det er rundt 70 plasser.

Vi pleier å ta Danskebåten til Fredrikshavn og kjøre ned til Bork Havn. I Ringkøbing fjord er det mange langgrunne spoter for alle vindretninger. Det er også mulig å kite i bølger i havet. På kveldene treffes vi til grilling og fest, avhengig av vindmelding og energinivå. Danskebåten er i havn tirsdag morgen, lykke til på jobb.

Vi tilbyr nybegynnerhjelp. Perfekt både for eksperten og for deg som har vært på kurs og savner et kitenettverk.

 

Høststormcamp til Varberg

I slutten av september drar vi til Varberg. Vi pleier å annonsere helg (event på Facebook) og så booker dere selv. På eventet er det rom for å annonsere / etterlyse plass i bil og leilighet.

Varberg har spotter for alle vindretninger. De fleste har god plass og er nybegynnervennlig. På de vanligste vindretningene kan du kite rett utafor hytta du bor på.

Vi tilbyr nybegynnerhjelp. Perfekt både for eksperten og for deg som har vært på kurs og savner et kitenettverk.

Kitepils

Er vennene dine lei av at du snakker om kiting? Det er ikke vi. Ta en pils med oss da vel!

Vi pleier å møtes de månedene vi ikke er på tur for en pils i Oslo. Så kan nye og gamle bli kjent. Det blir lagt ut eventer på Facebook så er det bare å melde seg på og møte opp.

Video

Her har vi samlet noen videoer fra turene våre slik at du kan se hvordan vi har det på tur. Alltid god stemning!