Nye regler for å delta på Camp Lista

Nå er det ikke lenge til det braker løs🤩. Grunnet det økende smittetrykket i samfunnet og for din egen sikkerhet, innfører vi nå et ekstra krav om negativ COVID-19 hurtigtest for å kunne delta på Camp Lista.

Vi endrer reglene for å kunne delta på Camp Lista som følger:

  • Du må ha tatt dose 1 eller dose 2 av vaksinen eller hatt korona som er registrert i Helsenorge.no
  • Du må ha gyldig hurtigtest ved ankomst som ikke er eldre en 24timer og test resultatet skal være registrert i Helsenorge.no.
  • Har du hatt COVID-19 sykdom siste måned trenger du IKKE teste deg! (testen kan gi falskt / positivt svar)
  • Møter du opp på Lista uten å ha dette i orden, blir du dessverre avvist og må reise hjem! Vi refunderer ikke billetten dersom du ikke har dette i orden.

Hvorfor krever vi dette, jeg er jo vaksinert?

Vi følger smittesituasjonen tett. Dessverre har smitten økt betraktelig i samfunnet de siste ukene. Erfaring viser også at enkelte vaksinerte kan bli smittet uten at de selv har symptomer. Vi ønsker å redusere risiko for smittespredning og øke din trygghet under arrangementet😃

Kan jeg ta en hurtigtest på Lista?

Nei! Du kan ikke ta hurtigtest på Lista. COVID-19 testsentrene i Farsund og i Lyngdal tillater ikke testing av personer utenfor kommunen. Derfor MÅ du teste deg på en av de private legeklinikkene som tilbyr gratis offentlig hurtigtest på avreisedagen hvor testresultatet blir registrert i Helsenorge.no.

Kan jeg ta en hurtigtest kjøpt i butikk?

Nei! Vi tillater kun negativt testresultat fra offentlig godkjent testsenter hvor resultatet er registrert i Helsenorge.no.

Hva koster det å ta en hurtigtest?

COVID-19 Antigen hurtigtest til bruk på arrangementer er GRATIS og betales av det offentlige på mange av de private legeklinikkene. Du får svar på testen innen 30-60min og svarresultatet registreres i Helsenorge.no.

BOOK TIME NÅ!

Det er viktig at du er tidlig ute og booker time for avreisedagen! Nedenfor finner du linker til de ulike  private medisinske klinikker (test-stasjoner) som tilbyr gratis antigent hurtigtest. Disse testene utføres ikke av de kommunale test-stasjonene!

Her kan du booke gratis hurtigtest i Oslo

Her kan du booke gratis hurtigtest i Drammen

Her kan du booke gratis hurtigtest i Tønsberg

Her kan du booke gratis hurtigtest i Kristiansand

1. Medic Sør

Vær oppmerksom på at “Medic Sør” ikke tar imot booking av timer, da anbefaler vi heller å booke time i Tønsberg dersom du tenker å ta dette på veien til Lista.

Det er dropin som følger hos Medic Sør:
-Grimstad man-fre kl 12 – 14  v/UIA Grimstad
-Kristiansand man-fre kl 11 – 13 v/UIA Kristiansand.

Her kan du booke gratis hurtigtest i Bergen

Her kan du booke gratis hurtigtest i Stavanger

Last ned Helsenorge appen til din telefon

Testresultatet for hurtigtesten og din vaksine/korona status vil du finne her. Vi krever at du har denne installert og klar for fremvisning ved innsjekk. Vi vil scanne QR koden for å verifisere at dokumentasjonen din er gyldig. Bruk av Helsenorge krever BankID.

FØR DU REISER:

Kontakt oss

Vi beklager de ulemper dette måtte medføre deg, men din sikkerhet og trygghet først😊 Bare ta kontakt med oss om du har noen spørsmål, så hjelper vi deg gjerne. Vi gleder oss til å se deg🤩🤙!

Stay Corona-free🦠

Tusen takk for hjelpen!
Hilsen oss i styret