OKK Media Crew

Har du lyst til å være en del av OKK Media Crew?

Vi ser etter deg som har lyst til å bidra til fellesskapet i klubben, men som ikke ønsker å sitte med typisk styrearbeid.

Ditt bidrag til klubben er å kunne forevige og fange opp de gode øyeblikkene blant medlemmene på turene med videokameraet. Det er mye god stemning på turene som er viktig å ta vare på i fremtiden.

Medlemmene setter umåtelig stor pris på dette å ha en fin video fra turen til mimring! Filmene som blir laget av medlemmene selv er gull verdt!

Hva betyr det å sitte i OKK Media Crew ?

Først som sist; Dere er på tur med OKK som alle de andre, skal ha det fett, skal kose seg, men samtidig har en brennende lidenskap for å fange opp de fine øyeblikkene med videokamera!

Før turen, planlegger dere i “OKK Media Crewet” en storyline og fordeler oppgaver dere imellom slik at arbeidet blir minst mulig på selve turen.

Hvem filmer hva, hvilken musikk tenkes å brukes, hvem flyr drone, kanskje dere motiverer andre medlemmer til å filme triks i vannet eller på snøen? Dere former oppgaven og sluttproduktet som skal være en OKK film etter turen som dere redigerer i samarbeid!

Vi håper å kunne finne 2-4 personer som kunne tenke seg å sitte i en Media Crew ressurspool, hvor du blir forespurt om du ønsker å være i OKK Media Crew under en gitt eller flere tur(er). Det er ingen krav til at du skal delta på alle turene. Derfor ønsker vi oss et lite team vi kan velge iblant slik at oppgavene kan fordeles på minst 2 personer som har lyst og kan delta på turen.

Hva kan vi gi deg?

Vi vet at det ligger ofte mye arbeid etter selve turen med redigering for å kunne lage en fin film. Derfor vil du bli kompensert med gratis tur!

Hva forventes av deg?

Vi har følgende forventninger at du:

  • har erfaring med ulike video formater.
  • har erfaring med GoPro.
  • har erfaring med videoredigeringsverktøy som iMovie, Final Cut, Adobe Premiere etc.
  • kan sette sammen filmklipp som passer med musikk.
  • kan følge kravet styret setter til video format og bruk av logo/layout i filmen.
  • kan håndtere råmateriale på en god måte og ta backup av disse til fremtidig bruk.
  • har tid og kapasitet til å sette sammen en film fra turen kort tid etter turen.
  • er selvgående i OKK Media Crewet og samarbeider godt i teamet ditt.

Høres kult ut? Ta kontakt med oss!

Vi ser frem til å høre fra deg om dette er interessant!

Ta kontakt med oss ved å sende oss en mail på styret@oslokiteklubb.no