Rabattavtalen gjelder for OKK medlemmer som har betalt årskontingent for inneværende år. Ikke medlem ennå? Sånn melder du deg inn

Rabatt

  • Det gis 15% rabatt på alle ordinære varer (gjelder ikke salgsvarer).
  • Kan ikke kombineres med andre tilbud.
  • Ved kjøp på nett, må det nevnes i kommentarfeltet at man er medlem av Oslo Kiteklubb
  • VIPPS kvittering for innbetalt årskontingent skal forevises i kassa ved kjøp.

Om Oss

I lokalene i Olav Vs gate finner du en gjeng med gutter og jenter som brenner for tur og friluftsliv. Om det gjelder klatring, toppturer med ski på bena, vandring i fjellet, løping i skog og mark, telttur eller krevende ekspedisjoner har vi ansatte som har erfaring med dette, og vet hva som kreves at en slik tur skal bli vellykket. Vi som jobber her elsker å være ute i naturen og har stor erfaring med bruk av det utstyret vi selger. Det er denne lidenskapen og kompetansen for friluftsliv som du finner her som gjenspeiler det vareutvalget du finner i butikken og på nettet.

Vårt største ønske er at våre kunder skal ha en flott naturopplevelse uten å måtte bekymre seg over utstyret de har med seg. Derfor er det så viktig for oss at vi har et vareutvalg utenom det du finner i en vanlig butikk. Vi legger ned mye arbeid i å finne det riktige utvalget med de små detaljene som gjør at man ikke går og irriterer seg over hetten som ikke passer til klatrehjelmen, sekken som gnager over skuldrene, skoene som ikke passer til det terrenget man er i eller andre faktorer som kan ødelegge en god tur. Med vår erfaring er vi trygge på at vi kan hjelpe og deg med å finne det utstyret du trenger. Vi gleder oss til å dele vår kunnskap med deg, og vi gleder oss enda mer til å høre om dine erfaringer, turene du har vært på, og den viktigste turen av alle: Den neste.

Kontaktinformasjon

Sportsnett, 
Olav Vs gt. 6, 
0161 Oslo

Tlf: 21 09 03 80
post@sportsnett.no
www.sportsnett.no